Nar man inneha registrerat sig som anvandare pa ombeds man att fylla i sin anvandarprofil

Nar man inneha registrerat sig som anvandare pa ombeds man att fylla i sin anvandarprofil

Nar man inneha registrerat sig som anvandare pa ombeds man att fylla i sin anvandarprofil

Skapande fran anvandarprofil

Det man ska skapa har ar helt enkelt att rus i en bit information om sig allena sa att andra anvandare kan lite en kognition om hur du ar som person.

Du borjar med en foto redogorelse av dig allena som bland annat inkluderar ifall du har manniskobarn, ifall du roker/dricker, civilstand och en aning ifall ditt utseende. Darutover kan du ladda i vilken utbildning du har och livssyn. Framat amna du inordna dina intressen pro olika prylar pa en skala fran 1 till 5, dar 1 ar en aning intresserad och 5 ar jatte- hagad.

Till foredome uppmanas man att fylla i avta intressen forut musik, motor/mc och exercis. Nar man gjort det amna man skrida ovan till att ordna olika egenskaper hos sig jag kungen likadan fason som intressen.

Dessa ar egenskaper som spontanitet, oberoende, envishet och blyghet. I sista steget ska man plita en kort presentation av sig jag aven vad man soker efter kungen . Vi antaga att det kan besta en bra ide att ladda i dessa rubriker, en bra beskrivning kan namligen infanga uppmarksamheten hos en person som nog passar just dig.

har riktig satt ett minimikrav gallande att beskrivningen fran dig sjalv plikt vara minst 50 indikator lang, det tycker vi ar bra. Ett sadant minimikrav sakerstaller att du faktiskt tvungen placera dig ner och kontemplera lite kungen hur sa som ar typiskt for just din personlighet, och kan darmed hjalpa till att skapa ett gott intryck pa andra brukare fran denna anstallning.

Profilbild

Det ar valfritt om man vill ladda upp en profilbild kungen . Men vi inneha sett en oskadd fraktion statistik som visar att man borde ha en profilbild forut att klara pa dejtingfronten.

Det ar naturligt att likadan galler samt ifall man blott ar ute efter vanner och inte en partner. De flesta tycker att det ar trevligt att ha ett nuna kungen de man umgas med, och det kanns tillrackligt tryggare pro de flesta att raka nagon som de vet hur denne ser ut.

Medlemsavtal och anvandning av personuppgifter

Det finns ingen bindningstid kungen , och medlemskapet loper sa lange du inte avslutar det. Aldersgransen pro att skapa en profil kungen ar 15 ar.

Om det skulle intraffa nagra oforutsedda felaktigt eller tekniska problem i forbindelse med anvandning av , ar leverantoren ej ekonomiskt ansvarig forut detta. ar inte heller ansvariga pro information eller innehall som medlemmar gallande plattformen kan kungora.

Man ar aven jag chef forut den kontakt man valjer att borja med andra medlemma galler gallande flertal andra dejtingsajter, sa skiljer sig inte i synnerhet mycket i det avseendet.

Det ar forbjudet att skapa falska anvandarprofiler pa , och det ar inte heller tillatet att bega reklam pro andra tjanster eller produkter mode-riktig kungen sajten. Det ar darmed t.ex. inte tillatet att handla reklam postorder brudar lagligt eller olagligt pro en mycket bra ryggsack eller vandringsbyxor nar man ar modern pa .

En rekommendation fran en brukare till en annan borde dock kanske ga bra. Stotande innanmate, t.ex. av sexuell pragel, ar ej tillatet kungen . Allihopa som blir medlemmar pa sajten forpliktar sig att framfora respektfullt mot andra konsument. Se medlemsavtalet pa for fullstandiga krav.

Nar det galler anvandning fran personuppgifter samlar bland annat in nedandstaende information om dig: personuppgifter (detta sker intill in registrering), kommunikation med andra anvandare av tjansten, splittring fran bilder och slutligen den profilinformation du uppger.

registrerar aven vissa uppgifter automatiskt: nar du senast loggade in och oversikt over vilka profiler du inneha besokt. Ifall du skulle bega en handling som ar lagstridig enligt lagen, kommer darjamte din IP-adress vara loggad.

Share this post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *